Snart går 2020 till sin ända. Ett år som säkerligen många helst vill glömma, efter att mer eller mindre hela året har kantats av COVID-19 pandemin. Ett väldigt speciellt år med stora delar som vi aldrig hoppas uppleva igen. Vi har redan förstått att 2021 inte kommer vara enkelt heller, men förhoppningsvis kan vaccinet hjälpa oss att få ett slut på detta. Vi på uniqum.se hoppas att sommaren 2021 kan kännas någorlunda normal och att de senare delarna av året är utan en pandemi som lamslår världen. Men, det går fortfarande att hitta på roliga saker och nu när det närmar sig jul kommer familjer träffas (om än i mindre skala) och då kan det vara extra roligt att passa på att hitta på några saker.

Tips för att få en bra start på 2021

Under året har många jobbat hemma och ensamheten har varit större än i vanliga fall. Därför är det extra viktigt att passa på att få lite socialt liv under julhelgen. På denna blogg hittade vi massa bra förslag på vad man kan hitta på under coronaviruset utan att riskera smitta: https://hendrik.vimedbarn.se/2020/04/20/topplista-att-hitta-pa-under-coronaviruset/. Varför inte ta familjen och mysa ner er i soffan och se på en riktig julfilm medan mörkret och kylan är utanför fönstret. Eller spela några roliga spel tillsammans?!

Vi ska också komma ihåg att det finns många människor i vår direkta närhet som har det dåligt. Vanliga sjukdomar försvinner inte på grund av COVID-19 och hjälporganisationer behöver precis lika mycket hjälp nu som annars. Vi har valt att stödja en kampanj på Hjärtebarnsfonden som samlar in pengar för barn med hjärtproblem. Detta kan vara en perfekt julklapp att ge bort nu när resor och annat ännu inte gå att göra, så se till att kika på det mer!

Vi ser fram emot 2021 med nya Uniqum

Precis som resten av världen har uniqum.se legat lite nere seanste tiden. Det är svårt att hitta underhållande artiklar och skriva om i dessa mörka tider.

Men vi hoppas hitta nya krafter 2021 och återkomma med roliga anekdoter och spännande artiklar då. God Jul och Gott Nytt År!

god jul uniqum.se