Du som följer den här bloggen är antagligen lika intresserad av uniqum och unika applikationer som vi. Det är därför jag har gjort en djupdykning och dammsugit Internet, App Store och Google Play. Vi har hittat hur mycket spännande och unikt som helst men allt får inte plats i ett inlägg. Så här kommer våra topp tre uniqum applikationer!

RunPee

Det här måste vara en av dom bästa och mest unika apparna som finns till din mobil. RunPees idé är så enkel och genial att man tappar hakan. Det här är ett problem som alla har upplevt någon gång men aldrig tänkt på lösningen. Den berättar helt enkelt för dig när det är bäst att gå på toaletten under en film. Alla som har en mobiltelefon och gillar att se på bio behöver den här appen. Speciellt nu när filmerna bara blir längre och längre.

Forgotify

Forgotify är också en helt fantastisk applikation som är minst lika enkel och uppfiningsrik. Det finns nämligen flera miljoner sånger på Spotify som aldrig har spelats. Forgotify spelar bara musik från Spotify som ingen annan har lyssnat på någonsin. Det här är ett så roligt och underhållande sätt att lyssna på ny musik. Du kommer inte bli besviken, surfa in på sidan och börja lyssna direkt!

Chatroulette

Det här är en applikation som har över tio år på nacken men den är en riktig klassiker. Chatroulette går ut på att chatta med slumpmässigt utvalda människor via text, ljud och kamera. Hur roligt och smart som helst. Den blev också väldigt populär men mötte också väldigt mycket kritik. Du hittar fortfarande sidan online och den har fortfarande två miljoner aktiva användare. Om du aldrig testat är det hög tid att göra det.

Uniqum applikationer

Om du själv sitter och letar unika appar på app store någon gång. Då är det bra att läsa några recensioner av appen först innan du laddar ner och testar. Men samtidigt är det bra att ställa sig frågan om man kan lita på en recension. Jag brukar gå på magkänslan men Roulette Strategy Reviews går man igenom hur man ska tänka.

Hoppas du uppskattade dom har tre riktigt unika applikationerna. Har du fler roliga och unika applikationer som skulle passa in här hos oss på Uniqum. Då ska du höra av dig direkt till mig eller starta en diskussion här i kommentarerna eller på twitter!